Hard disk extern numai bun de dat de pamant

Hard disk extern numai bun de dat de pamant

Clickgree C2 Rugged, Clickgree, C2 Rugged

Clickfree nu este primul producator de hard disk-uri care va vine in cap cand va ganditi la un hard disk extern, stiu, insa ei au lansat in aceste zile un model construit in conformitate cu standardul american pentru rezistenta la socuri.

Cu alte cuvinte, daca scapati hard disk-ul extern C2 Rugged Back-up Drive de la aproximativ 1,22 metri pe orice suprafata, datele voastre sunt in siguranta. Chiar daca nu vorbim de apa sau de gloante, de exemplu, este bine de stiut ca urmatoarea data cand ati scos cu greu un hard disk din USB si v-a cazut pe pamant, nu trebuie sa va schimbati la fata ca ati pierdut toate informatiile.

Cu ajutorul aplicatiei Easy Run, dupa o procedura de configurare initiala, acest hard disk poate fi cea mai eficienta unealta de back-up a voastra, procedura de copiere automata incepand in secunda urmatoare conectarii dispozitivului la un PC sau Mac.

Pretul pentru 500GB al acestui dispozitiv este de 140 de dolari, insa daca va aflati printre primii 100 care comanda il puteti achizitiona cu 100 dolari. Daca nu aveti pe nimeni in SUA si il doriti transportat la usa, direct de pe site-ul producatorului il puteti avea livrat prin UPS, insa costul unei astfel de „afaceri” este 93,09$, pe langa cei 100$ ai produsului daca mai prindeti oferta. In definitiv, cat de des il dati de pamant?

Citește și:
Etichete: