Hard disk extern cu 6TB de la Western Digital

, 18 Mar, 13:33

Plecand de la faptul ca My Book World integreaza si un port de retea, iar My Book Studio vine doar cu USB 2.0, eSata si FireWire 800, Western Digital si-a actulizat colectia de My Book Studio cu o capacitate de 6TB intr-o singura carcasa.

Realizat cel mai probabil datorita faptului ca se poate, noua unitate va veni la un pret de aproximativ 550 de dolari, adica vreo 550 de euro in tara noastra.

WD nu se lauda cu performanta noilor modele, insa, tinand cont de calitatea constructiei si de cifra fabuloasa de spatiu de stocare, noua varianta de My Book Studio Edition nu este o achizitie foarte indepartata.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Cum sa apara asa ceva fara USB 3.0?

Alexandru Rizea

Din pacate, cel mai probabil e o aparenta politica de comapanie, mergand de la premisa ca respectivele modele sunt create si pentru utilizatorii de mac si tinand cont ca Apple a aratat in nenumarate randuri ca nu va imbratisa USB 3.0 in sistemele companiei. Ca urmare, asteptam varianta cu Thunderbolt.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail