22 nov. 2011 | 13:30

Haine noi pentru Xbox 360 in decembrie

ACTUALITATE
Haine noi pentru Xbox 360 in decembrie

Inca de la E3-ul de anul acesta, Microsoft ne-a tot vorbit despre noua interfata pe care o va lansa pe Xbox 360 in aceasta toamna. Desi este in beta testing de ceva vreme, se pare ca update-ul va rata data de lansare stabilita anterior pentru 25 noiembrie. Astfel, incepand cu data de 6 decembrie, toti utilizatorii consolei de la Microsoft se vor putea bucura de functionalitate noua, cu un look foarte apropiat de Metro UI din Windows 8 si Windows Phone 7.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ca functii noi putem aminti o mai buna integrare cu senzorul Kinect, acesta putand fi folosit pentru a accesa anumite meniuri ale consolei direct prin control vocal. Facebook va fi primi o atentie mai mare, jucatorii putand acum sa isi puna pe Wall orice noua intamplare din experienta Xbox 360. Motorul de cautare Bing va fi de asemenea disponibil, insa nu stim inca in ce masura va putea fi folosit, intrucat consola celor de la Microsoft nu include un browser de internet.

Suntem la numai doua saptamani distanta de a pune mana pe noul dashboard de Xbox 360 si sunt foarte nerabdator sa il intorc pe toate partile. Avand in vedere update-urile anterioare si experienta castigata din dezvoltarea noilor sisteme de operare Windows, cred ca interfata consolei e pe maini bune.