25 iul. 2011 | 10:00

Habey USA – desktop cu ecran de notebook

ACTUALITATE
Habey USA - desktop cu ecran de notebook

www.engadget

Desi lumea a ajuns sa se orienteze catre tehnologia portabila, compania Habey USA a creat un produs exact in opozitia acestui „trend”. Fiind echipat cu un procesor Intel Atom D525 la 1,8 GHz si o placa video Nvidia Ion GT218, sistemul celor de la Habey este extrem de compact, dar din pacate trebuie sa fie intotdeauna legat la o priza.

Computerul dispune de un ecran tactil de 12 inci si consuma numai 30W, insa nu vine echipat cu un Hard Disk sau memorie RAM. Din fericire, orice HDD normal de laptop si oricare doua DIMM-uri DDR3, pot fi atasate dupa cumparare. Chiar si asa, Habey USA 12″ Panel PC (pe numele sau complet) vine cu o serie de avantaje: un webcam de 1,3 MP, un suport VESA pentru montat pe perete, 4 porturi USB 2.0 si chiar si un port serial, toate acestea fiind dotari standard pentru acest PC.

Tinand cont insa ca investitia initiala de 800$ nu este suficienta pentru un sistem functional, aspectul profi al acestui produs are toate sanse sa NU atraga foarte multi clienti. Pentru cateva detalii, sau pentru achizitie puteti accesa link-ul de pe Amazon.