GPS pentru bicicleta de la Pioneer

GPS pentru bicicleta de la Pioneer

Chiar daca universul dispozitivelor de navigatie pentru deplasarea cu masina este foarte mare, acelasi lucru nu poate fi spus despre cel al dispozitivelor cu functionalitate asemanatoare pentru bicicleta.

Intitulat PotterNavi, jucaria celor de la Pioneer se pozitioneaza cu usurinta si extrem de fix, pe manerul de la bicicleta. Acesta face o treaba foarte buna in a iti sugera o ruta mai dificila sau mai putin dificila de la A la B.

Ca specificatii, integreaza un ecran de 2,4 inci LCD cu o rezolutie de 240 x 320, si vine cu 2 GB de date 3G pentru utilizatorii japonezi, datorita unei intelegeri cu NTT DoCoMo. Se poate interactiona cu dispozitivul fara maini, doar prin inclinari ale aparatului, accelerometrul transformand respectivele informatii in comenzi.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Secretul este sa fiti dispus sa acceptati ca toate informatile legate de traseele pe care le urmati sunt urcate pe un website al companiei Cycle Lab. SGX-CN700-W si SGC-CN700K este numele modelelor disponibile incepand cu luna februarie in Japonia, in conditiile in care singura diferenta dintre celor doua modele mentionate este ca primul e alb iar al doilea negru.

Citește și: