Google+Motorola=Googlerola

, 18 Noi, 14:12

googlerola

Cum era si de asteptat, actionarii de la Motorola Mobitity au raspuns pozitiv in procent de 99 % pentru achizitionarea companiei de catre Google. Practic, daca totul decurge conform planurilor deja facute publice, in 2012 gigantul „motor de cautare” va detine propria marca hardware de device-uri mobile.

Valoarea tranzactiei se ridica la 12,5 miliarde de dolari, un pret nu foarte mare avand in vedere potentialul acestei achizitii. Android-ul se va dezvolta si va creste in propriile device-uri ceea ce va oferi nu doar un suport mai bun pentru utilizatori dar si un avantaj imens in competitia cu alte brand-uri precum HTC sau Samsung.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

De-a lungul ultimilor ani modele precum HTC Nexus One, Samsung Nexus S sau Galaxy Nexus au fost primite cu bratele deschise de amatorii de Android din intreaga lume. Asadar, este usor de anticipat cum ar reactiona cumparatorii la gadget-uri rezultate din experienta Motorola, inventivitatea Android si popularitatea Google.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail