Google tot reinventeaza cautarea online [+VIDEO]

Google tot reinventeaza cautarea online [+VIDEO]

Google searchCei mai multi dintre noi suntem depedenti si innebuniti dupa serviciile celor de la Google, dar asta nu inseamna ca cei din companie se culca pe lauri. In urmatoarele luni vor fi lansate noi servicii pentru imbunatatirea experientei online.

Un motor avansat de cautare dupa voce si un portofoliu foarte mare de imbunatatiri minore pentru a reproduce si mai autentic o experienta performanta de cautare, acestea sunt noutatile care ne pandesc. Daca o functie care incanta foarte multi utilizatorii de cand a ajuns pe terminalele cu Android, Google Googles, a intarziat sa ajunga pe alte tipuri de terminale, incepand cu aceste luni vom putea face upload de poze poze direct in browser-ul de internet Chrome, urmand ca ulterior acestea sa fie scanate, iar continutul lor cautat pe internet.

Toate functiile noi vor veni nativ in browser-ul celor de la Google, iar utilizatorii de Firefox vor putea beneficia de cateva functii noi prin Extensii. Din pacate, restul utilizatorilor nu reprezinta momentan un interes major pentru companie.

Sursa: Google blog

Citește și: