Google testeaza Android 3.0 pentru telefoane

, 03 Feb, 14:19

Google lucreaza la adaptarea sistemului Android 3.0 Honeycomb, initial construit pentru tablete, si pentru telefoanele inteligente.

“Este o adaptare pe care tocmai incepem sa o studiem intern, impreuna cu echipa”, a spus directorul executiv Hugo Barra.

Nu stim cat va dura tot procesul, dar un lucru e cert: multe dintre caracteristicile Honeycomb vor ajunge in cele din urma si pe versiunile pentru smartphone ale sistemului de mobil.

In ceea ce priveste impactul tabletelor Android asupra dominatiei pe care Apple o are in piata cu iPad, Barra s-a ferit sa faca estimari. Oricum, a subliniat faptul ca exista o mare dorinta si se fac eforturi din partea producatorilor pentru a veni cu dispozitive mai competitive fata de tableta Apple. Nu-i nici o noutate aici, iar dorinta si motivatia celorlalti producatori este clara, cu atat mai mult cu cat iPad se apropie deja de a atinge avans de un an.

Motorola, care a lucrat destul de strans Google la dezvoltarea Honeycomb, va avea prima tableta cu noul sistem, Xoom, asteptata cand pana la finalul acestui trimestru. Bineninteles, urmeaza si G-Slate cu capabilitati 3D in aceasta primavara. Dar mai urmeaza ceva: iPad 2.


Sursa: Allthingsdigital

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail