Google te ajuta sa mergi cu autobuzul, trenul, metroul, etc. [+VIDEO]

Google te ajuta sa mergi cu autobuzul, trenul, metroul, etc. [+VIDEO]

nav1

In urma cu cateva ore, Google a lansat in Android Market cea mai nou versiune de Maps – 5.7. Chiar daca cea mai mare parte a imbunatatirilor sunt minore, de genul sugestii mai inteligente sau integrarea de fotografii in momentul in care cautati o zona anume, cu aceasta ocazie Google a dat drumul si la un nou serviciu.

Intitulat Transit Navigation si integrat direct in aplicatie, acesta ofera o functie perfecta pentru turisti, anume posibilitatea de a crea si parcuge trasee folosind mijloace de transport in comun in peste 400 de orase din lume.

Cu ajutorul functionalitatii GPS si serviciului, urmatoarea data cand veti ajunge in Paris si vreti sa ajungeti de la Montmartre la Tour Eiffel veti sti exact ce metrou trebuie sa luati, unde trebuie sa coborati, si eventual, cu ce trebuie sa schimbati.

directions

Sistemul este perfectionat asa de bine, incat, indiferent daca faceti altceva pe telefon sau nu-l mai folositi si l-ati bagat in buzunar, acesta incepe sa vibreze si sa afiseze mesaje pentru a va anunta ca trebuie ,,sa coborati la prima”.

nav2

Daca vreti sa o descarcati, aplicatia este accesibila aici, pentru a citi mai multe informatii legata de aceasta lansare puteti accesa pagina blogului oficial al celor de la Google, iar daca vreti sa o si instalati nu trebuie sa retineti decat un singur element, ca aveti nevoie de minim Android 2.1.

Citește și: