Google rezolva ecuatii – genereaza si graficul solutiei

Google rezolva ecuatii - genereaza si graficul solutiei

google ecuatii

Desi Google face o treaba foarte buna in a afisa continut extrem de divers ca raspuns la multe dintre cererile introduse de utilizatorii obisnuiti, compania incearca in permanenta sa vina cu ceva nou. Indiferent daca vorbim de functii noi in ceea ce priveste continutul cautat sau de diversele platforme pe care le sustine si supravegheaza indeaproape, compania cu siguranta s-a schimbat considerabil in ultimii ani.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In cel mai nou episod al acestei povesti, Google a implementat un motor de solutionare a ecuatiilor in spatele paginii pe are o folosim zilnic de zeci sau sute de ori. Tot Google genereaza si grafice cu solutiile pentru acestea. Lasand la o parte faptul ca vorbim mai degraba de functii de genul f(x)=3x*x+2x+5 decat de ecuatii de genul 2x=3, povestea nu se termina aici.

In Google puteti introduce mai multe functii simultan, separate de virgula, singura consecinta a acestui gest fiind suprapunerea mai multor grafice. Printre functiile acceptate sunt cele cu o variabila, inclusiv functii trigonometrice, exponentiale sau logaritmice cat si functiile compuse din alte functii care se incadreaza in criteriul mentionat.

Graficele rezultate sunt dinamice, puteti interactiona cu el, puteti da zoom in sau zoom out si, nu in ultimul rand, puteti vedea solutiile in diverse puncte.

Citește și: