Google Navigation cu functii noi pentru Android

Google Navigation cu functii noi pentru Android

Tinand cont ca Google Maps este o aplicatie pe telefon care isi descarca tot timpul continut nou de pe internet, nu este o surpriza foarte mare ca Google va poate actualiza aplicatia de la distanta. Exact acest proces s-a desfasurat ieri pentru toti utilizatorii de Android care sunt incantati de aplicatia de navigatie preinstalata pe terminalul din dotare.

Aflata momentan in Beta, atat in Google Maps cat si in aplicatia Navigation, functia de navigare va ofera o noua functie de recalculare a traseului construita dupa un algoritm care se promite ca fiind extrem de inteligent.

Daca pana acum telefonul genera un singur traseu, pe care il considera cel mai scurt, fara a lua in considerare informatii de trafic, pe care Google oricum le detine, incepand cu 7 martie situatia s-a schimbat radical. Luand in considerare o combinatie de informatii in timp real si din trecut, noua versiune a Google Maps genereaza noi trasee pentru a va duce cat mai rapid la destinatie. Cei de la Google sunt constienti ca nu exista o garantie 100% pentru eficienta noului algoritm, promit insa ca fac tot posibilul pentru a perfectiona algoritmul folosit, aflat momentan in Beta.


Sursa: Googlemobile

Citește și: