28 nov. 2011 | 15:25

Google+ mai util decat ati fi crezut

ACTUALITATE
Google+ mai util decat ati fi crezut

Canon EOS1000D

Aveti in fata dumneavoastra un „frumos” exemplar Canon EOS 100oD care a luat putina apa. Mai exact a fost recuperat de pe fundul oceanului Pacific dupa o „baie” prelungita de peste un an de zile.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Marcus Thompson a gasit aparatul in timpul unei sesiuni de scufundari in zona Deep Bay British Columbia din Canada. Daca aparatul a fost rapus de contactul prelungit cu apa, cardul de memorie s-a dovedit indestructibil. Astfel au fost recuperate o parte din pozele de pe card si postate ulterior pe Google+ in speranta ca va fi gasit proprietarul camerei.

Tot cu ajutorul pozelor recuperate s-a putut stabili si data la care aparatul a fost „scapat” in ocean si anume undeva in august 2010. Vestea buna este ca prin intermediul retelei de socializare, a putut fi identificat nefericitul fost posesor al DSLR-ului.

Nu stiu in ce masura mai conteaza recuperarea „aparatului”, dar in mod sigur cele cateva poze de vacanta si povestea lor fac obiectul unui scenariu de film cu happy end.

Trebuie sa recunoastem ca avem in fata un scenariu cat se poate de neobisnuit, iar daca am fi carcotasi am putea spune ca are stofa unei reclame geniale atat petru Canon si pentru cardurile SanDisk, dar mai ales pentru Google+ care mai nou reuseste „imposibilul”.

Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, gasiti toate informatiile aici.

Sursa: Engadget