Google isi actualizeaza serviciile de iOS de la distanta

Google isi actualizeaza serviciile de iOS de la distanta

Chiar daca inca de la lansarea iPhone-ului 2G suportul pentru descarcarea email-urilor de pe o casuta de email a celor de la Google era acolo, acum, odata cu Google Sync pachetul de servicii asociat cu aceasta functie a devenit mai complex.

Google Sync

In primul rand puteti, in sfarsit, sa cautati un email pe serverele Google, nu mai sunteti restrictionat doar la Google Syncemail-urile descarcate pe telefon. In al doilea rand, puteti confirma fara nici un fel de problema invitatii primite prin Google Calendar pe iPhone, care ulterior se sincronizeaza cu Cloud-ul celor de la Google.

Tinand cont ca foarte multi dintre noi mai avem si alte adrese de email redirectionate catre Gmail, care prin aceasta metoda ajung fara probleme pe iPhone, o functie care lipsea pana acum era posibilitatea de a trimite email-uri ce au ca expeditor una din adresele de email mai sus mentionate. Prin urmare, veti putea in orice problema sa dati reply-uri oricui, ca si cum ati fi la birou, prin optiunea „Send mail as”.

Nu putem decat sa asteptam ca toate functiile mentionate mai sus sa fie disponibile si sa apreciem ca inca nu ni se cer bani pentru servicii de baza Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: