Google Chrome ruleaza acum si jocuri de PC

Google Chrome ruleaza acum si jocuri de PC

Multi trateaza Chrome ca orice alt browser, insa Google vede aceasta aplicatie ca pe o platforma complet separata de sistemele de operare. Fie ca il rulati acest browser pe PC, Mac sau Linux, acesta poate ramane sincronizat pe toate computerele unui utilizator doar folosind un cont Google. Aici sunt incluse atat bookmark-urile, cat si noile aplicatii web compatibile cu browser-ul.

Ei bine, acum ca gigantul motor de cautare incearca sa impinga Chrome OS si Chromebook-urile mai agresiv pe piata, are nevoie de aplicatii care sa atraga. Ce poate fi mai atractiv insa decat jocurile? Interesant este faptul ca titluri precum Angry Birds sau Plants vs. Zombies nu au fost considerate de ajuns in lista de jocuri de rulat in browser. Google vrea sa compare oferta Chrome cu ceea ce gasim in librariile Windows sau Mac OS, iar  primul titlu care a ajuns pe Chrome gratie acestei initiative este Bastion, unul dintre cele mai bune jocuri independente din 2011.

Accesand aceasta adresa din Google Chrome puteti sa jucati o versiune demonstrativa a jocului, iar daca aceasta va convinge, puteti sa il cumparati folosind Google Wallet  la pretul integral de 15$.  In cazul in care va intrebati prin ce magie functioneaza acest joc, se pare ca este de ajuns algoritmul Native Client, integrat in Chrome in urma cu putine luni. Avand in vedere ca in 2012 vom primi si suport pentru gamepad-uri, browserul OS de la Google va putea deveni in curand alegerea perfecta pentru orice utilizator al internetului care ajunge sa faca totul direct in browser. Tot ce avem nevoie acum este sa primim si servicii precum Google Music in toata lumea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: