Google anunta cifrele pe al doilea trimestru

, 15 Iul, 02:02

www.engadget

Cu 9,02 miliarde dolari vanzari pentru al doilea trimestru al acestui an, Google a deschis intr-un ton pozitiv anunturile legate de veniturile financiare ale companiilor pentru aceasta perioada a anului. Cifra reprezinta o creste de 32% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Din aceasta suma, profitul net a reprezentat 2,51 miliarde, o crestere de asemenea substantiala, de la 1,84 miliare in trimestrul 2 din 2010. In ceea ce priveste serviciile Online ale companiei, acestea se reflecta in 69% din profit – 6,23 miliarde $, in crestere de la 2,4 miliarde $ in aceeasi perioada a anului trecut.

Tinand cont de principiul simplu „Ca sa faci bani trebuie sa cheltui bani”, costurile suferite de Google in ceea ce priveste „cheltuilelile de operare” au crescut de asemenea de la 1,99 miliarde dolari la 2,97 miliarde$.

Referitor la statistici, Larry Page – CEO-ul Google a anuntat un numar de 550.000 de terminale cu Android activate zilnic, in crestere de la 500.000 luna trecuta, iar numarul descarcarilor de pe Android Market a atins 6 miliarde de download-uri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail