GoDaddy pierde clienti pentru ca s-a aliat cu cine/ce nu trebuie

, 24 Dec, 04:06

GoDaddy.com, unul din cele mai populare companii pentru achizitia de domenii si hosting  a facut o alegere proasta in urma cu cateva saptamani, si acum trage ponoasele.

Este vorba de legea pe care incercam sa o explicam in urma cu putina vreme, Stop Online Piracy Act, ai carei suporteri au fost priviti cu ura. Din pacate, GoDaddy a fost de partea gresita a baricadei in aceasta batalie si au inceput sa piarda extrem de multi clienti pana au realizat ca au gresit echipa. Partea buna este ce si-au dat seama de acest lucru, partea rea este ca s-ar putea sa fie prea tarziu.

In episodul N al acestei intrigi, un proaspat CEO al companiei a afirmat ca desi GoDaddy, pe care o reprezinta, duce o lupta vehementa impotriva pirateriei, temeiurile legii SOPA, pentru care aratase suportul in urma cu cateva saptamani a atras dupa sine, ura celorlalte companii care se tem  ca  SOPA va fi aprobata. Pentru a intelegere amploarea fenomenului RIM deja pierduse in cateva ore unii dintre  cei mai importanti clientii. Printre ei: Wikipedia – care a renuntat subit la tot ce are de oferit si de primit de la producatorul de telefonie mobila.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail