Gmail trece offline… in browser

Gmail trece offline... in browser

Faptul ca pasionatii de e-mail aprecieaza de mult seriviciul Gmail al celor de la Google nu mai e de mult o surpriza. Multi dintre noi ne-am redirectionat mai multe conturi de e-mail, de munca sau personale, chiar si de Yahoo! Mail catre Gmail, si vom continua sa o facem.

Pentru a-si ajuta utilizatorii si mai mult in aceste zile Google isi va face serviciul disponibil si Offline. Nu trebuie decat sa urmati ghidul de pe pagina de suport a celor de la Gmail, si sa aveti, cel putin momentan, browserul Chrome instalat.

Dupa respectivele etape, chiar si offline, va veti putea accesa casuta de Gmail, dintr-o interfata aproape identica cu cea de pe iPad, creata in HTML5. Veti putea citi mailuri, cauta prin ele sau chiar si crea unele noi. In ultimul caz insa veti fi obligat sa fiti online pentru ca mailurile din outbox sa ajunga la destinatar.

Chiar daca momentan exista unele probleme, personal am primit o eroare ca browserul nu este suportat chiar si pe Chrome, in zilele urmatoare Google promite ca toate acestea se vor remedia si ca va face disponibile offline si serviciile Docs, si respectiv si Calendar.

Eu zic sa mai asteptati cateva zile cu testele, dar in orice caz perspectivele sunt optimiste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: