Gigabyte P2532, cel mai subtire notebook cu SandyBridge i7

Gigabyte P2532, cel mai subtire notebook cu SandyBridge i7

Chiar daca 36,1 mm este departe de grosimea pentru care se bat cele mai subtiri tablete la aceasta ora, Gigabyte se lauda ca, cel putin momentan, cea mai noua creatie a sa poarta cu mandrie titlul de “Cel mai subtire notebook cu cel mai puternic procesor Core i7 – generatia a doua”.

Gandit ca un portabil multimedia extrem de competent, proapatul model Gigabyte, care nu este inca disponibil publicului larg, este construit in jurul unui ecran de 15,6 inci (39,62 cm) capabil de o rezolutie de 1920 x 1080.

La interior, pe langa procesor mai avem un hard disk de 500GB (7200RPM), 4GB RAM si un chipset grafic de la Nvidia GeForce GT550M cu 2GB VRAM, ajutat de Optimus pentru o autonomie deosebita.

Pe margine, un DVD Writer, doua porturi USB 3.0, un HDMI si o certificare THX Tru Studio Pro complementata de patru difuzoare. Chiar daca doua USB-uri de mult nu mai sunt suficiente celor mai multi dintre noi, mai ales pe o jucarie asa de puternica,tinand cont ca vorbim de versiune 3.0, probabil ca ii vom ierta pe cei de la Gigabyte. Oare la ce pret va putea fi achizitionat?


Sursa: Tweaktown