Gigabyte integreaza un SSD pe o placa de baza Z68XP-UD3-iSSD

Gigabyte integreaza un SSD pe o placa de baza Z68XP-UD3-iSSD

Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD, Z68XP-UD3-iSSD

Chiar daca numele nu este usor de retinut, in luna iunie a acestui an Gigabyte va lansa una dintre primele placi de baza care vine cu un SSD Intel de 20GB din seria 311, conectat la portul mSATA al placii de baza.

Insistand pe faptul ca va fi o lansare globala, nu doar in anumite parti ale planetei, noua placa de baza, pe langa faptul ca va integra noul chipset Z68 al celor de la Intel, va veni cu un modul m-SATA SSD identic tehnologic cu un alt produs al celor de la Intel, Solid State Drive 311.

Aceasta solutie a celor de la Gigabyte, cu tehnologia Intel Smart Response, are toate sansele sa ofere viteze asemanatoare cu SSD-urile, mai ales cand vorbim de fisierele folosite cel mai des de pe un hard disk obisnuit.

Printre restul specificatiilor acestei placi de baza, Gigabyte se lauda cu 2 sloturi PCI-E 16x, 3 sloturi PCI-E 1X si 2 sloturi PCI. Pentru conectarea hard disk-urilor, exista 4 porturi SATA 6Gbps si, cel mai probabil, vor fi integrate macar 2 porturi USB 3.0, daca nu mai multe.

Sa fie oare aceasta o medie calculata extrem de inteligent pentru a iesi din tipare sau doar o modalitate din partea celor de la Gigabyte de a iesi in evidenta?

Z68XP-UD3-iSSD, Gigabyte  Z68XP-UD3-iSSD

Citește și: