Ghost Recon Online – Un Shooter Free-to-play de la Ubisoft

Ghost Recon Online – Un Shooter Free-to-play de la Ubisoft

Ghost Recon a fost intotdeauna o serie de jocuri bazata pe tactica si in principal pe componentele de Single Player. Ei bine, Ubisoft a anuntat un nou joc bazat pe aceasta licenta care nu numai ca nu include nici un fel de joc solo, dar este si gratuit. Acesta se numeste Ghost Recon Online si va fi bazat pe meciuri multiplayer care incurajeaza munca in echipa. Fiecare jucator va avea de ales intre trei clase distincte de soldati, care vor avea specializari diferite si care pot fi personalizati dupa bunul plac.

Chiar daca jocurile „free-to-play” sunt promovate ca jocuri gratuite, toate includ magazine virtuale pline de bonusuri si echipament premium, care nu numai ca departajeaza platitorii de cei care joaca gratuit, dar de multe ori ofera avantaje reale in confruntari celor care prefera sa investeasca in joc. Nici Ghost Recon Online nu va devia de la aceasta formula testata si aprobata de alte jocuri lansate in trecut, insa nu au fost facute anunturi despre continutul magazinului din joc.

Pentru dezvoltarea acestui proiect, Ubisoft a ales sa puna povara pe capul studioului din Singapore, care nu are asa mult timp pentru a termina treaba. O sesiune de beta pentru acesta este asteptata in aceasta vara (va puteti inscrie pe site-ul oficial), ceea ce inseamna ca in cel mult trei luni o mare parte din joc va fi gata. Este adevarat, nu stim de cat timp lucreaza cei din Singapore la joc, asa ca vom presupune ca acesta va ajunge in mainile noastre intr-un stadiu jucabil, pana primim dovezi care spun altceva.

Citește și: