Genius face inel din mouse

Genius face inel din mouse

Genius Ring Mouse, Ring MouseSub numele de Ring Mouse, un nume extrem de sugestiv, Genius incearca sa ne incante cu un alt mod de a interactiona cu PC-ul.

Un mouse gandit ca un inel, ce se poate pune pe orice deget, Ring Mouse vine cu o zona sensibila la atingere care se pretinde a fi extrem de fiabila in cazul utilizarii intense. Nu trebuie decat sa va obisnuiti cu utilizarea degetului mare ca un controller pe o suprafata aproape  la fel de mare precum o moneda de 50 de bani.

In teorie, nivelul senzitivitatii asociate acestui mod de interactiune ar ajunge pe la 1000 DPI, un numar ideal pentru mai mult decat o simpla navigare pe internet.

Genius Ring Mouse, Ring Mouse

Cum era si de asteptat, pentru comunicarea comenzilor intre „mouse” si sistem este folosit un pico receiver USB, iar ca tehnologie de comunicatii este folosita frecventa radio de 2,4 GHz. Cu ajutorul aplicatiei create de ioMedia puteti folosi Ring Mouse-ul si ca o telecomanda multifunctionala pentru a interactiona prin „scurtaturi” cu Internet Explorer, Windows Media Player, Windows Picture and Fax Viewer sau Adobe Reader.

Genius Ring Mouse, Ring MouseDispozitivul vine cu o baterie integrata LI-Polymer, a carei eficienta nu este specificata,  iar incarcarea se realizeaza printr-un port micro-USB ascuns in lateralul dispozitivului.

In ceea ce priveste disponibilitatea, momentan acesta nu poate fi achizitionat decat in SUA cu pretul de 75$, asa va lasam pe voi sa decideti daca asteptati cu entuziasm o lansare si in Romania.

Citește și: