30 iun. 2011 | 14:26

Gehot si-a gasit de lucru

ACTUALITATE
Gehot si-a gasit de lucru

Facebook Geohot, Facebook George hotz, Geohot, George hotz

Dupa ce a deblocat primul iPhone in urma cu cativa ani la nivel hardware, dupa care a deblocat si urmatoarele iPhone-uri software, George Hotz sau Geohot, dupa cum il gasiti mai usor pe Google, si-a gasit in sfarsit si un loc de munca. Chiar daca nu foarte multi sunt asaltati cu oferte de job-uri dupa ce au stat prin tribunale luptandu-se in acelasi an cu companii de renume (aka. SONY), Geohot se pare ca este exceptia.

George Hotz este unul din angajatii… Facebook. Chiar daca restul informatiilor sunt inca la nivel de zvonuri in ceea ce priveste motivul angajarii respectivului hacker in cadrul celei mai populare retele de socializare, aparent Geohot ar avea doua posibile target-uri in interiorul companiei.

Prima posibilitatea este sa fie angajat pentru a crea o aplicatie Facebook oficiala pentru iPad, a doua posibilitatea insa, multa mai plauzibila decat prima, este ca a fost angajat pentru a gasi gauri de securitate in serviciile companiei. Legat de aceasta angajare, hacker-ul a afirmat cu mare entuziasm ca locul actual de munca este intr-adevar incredibil.


Sursa: Tech2