Gears of War 3 vine cu editie speciala de Xbox 360

, 09 Iun, 12:13

Microsoft nu a uitat de fanii hardcore ai consolei Xbox 360, desi conferinta de le E3 sugereaza o miscare catre publicul care indrageste Kinect. Ei bine, imediat dupa conferinta a fost anuntat un nou pachet bundle care va fi lansat odata cu Gears of War 3. Avand in vedere ca acesta este cel mai mare joc din 2011 al acestei console, ar trebui sa ne asteptam la un pachet cu totul special.

Ei bine, pe langa o copie a noului titlu Epic Games, vom putea gasi in acest bundle o consola Xbox 360 Slim, vopsita in culoarea rosie, cu branding-ul Gears of War pe laterale. Alaturi de aceasta sunt doua gamepad-uri din seria speciala, care includ D-Pad-uri rotative pentru precizie mai mare si un HDD de 320GB, cel mai mare dintr-un Xbox de pana acum. Un headset cu fir va oferi posibilitatea de a conversa pe Xbox Live cu partenerii de joc, iar cateva coduri de redeem vor facilita accesul la bonusuri in-game exclusive.

Editia limitata de Xbox 360 cu Gears of War 3 se va lansa pe 20 septembrie, data la care jocul se va putea gasi de cumparat si separat in magazine. Iata si o galerie de imagini a continutului acestui pachet:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Xbox 360 Gears of War 3/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail