Gearbox anunta data de lansare pentru Duke Nukem Forever Demo [+VIDEO]

Gearbox anunta data de lansare pentru Duke Nukem Forever Demo [+VIDEO]

Randy Pitchford, co-fondator si „big boss” al studioului Gearbox Software a anuntat printr-un nou clip data de lansare pentru varianta demo a lui Duke Nukem Forever. Aceasta este stabilita pentru 3 iunie, cu o saptamana inaintea lansarii jocului final, iar demo-ul va fi disponibila numai celor care au conturi pe First Access Club.

Pentru a intra in acest „club exclusivist” trebuie sa pre-comandati jocul de la oricare magazin participant la aceasta oferta si sa inregistrati acel cod pe site-ul Duke Nukem. Din pacate, a fost confirmata doar data de lansare, insa nu si ce va contine acest demo. Daca este vorba despre single sau multiplayer, vom afla probabil in zilele premergatoare lansarii.

Daca tot vorbim despre Duke Nukem Forever, putem aminti faptul ca jocul este in proces de dezvoltare  inca din 1997 si era programat initial pentru lansare in 1998. De atunci, jocul a trecut prin mai multe schimbari de motor grafic, si schimbari ale povestii. In 2009, 3D Realms, a inchis studioul intern de dezvoltare de jocuri, iar licenta Duke Nukem a ajuns in mainile 2K Games si Gearbox, care au fost dedicati terminarii acestui joc. Dupa ani de asteptari, 10 iunie 2011 va fi data la care Duke se va intoarce.

Conform declaratiilor lui Pitchford, jocul este in ultimele stagii ale ciclului de dezvoltare, fiind deja trimis la Microsoft si Sony pentru certificare. In cazul in care trece de acest proces, singurul lucru ramas de facut este printarea discurilor si trimiterea lor spre magazine. Astfel, suntem la numai cateva saptamani de un eveniment istoric in gaming, asteptat de mai bine de zece ani.

Iata si clipul, daca aveti peste 17 ani…