Garmin anunta GPS-uri pentru biciclistii cu buget redus

, 19 Aug, 15:00

garmin-edge-200-is-a-gps-cycling-computer-for-riders-on-a-budget

Desi monitorizarea curselor de bicicleta a fost asociata pana de curand cu o serie de echipamente complexe si extrem de scumpe, Garmin anunta un nou produs intitulat Edge 200 pentru biciclistii cu un buget redus.

Desi poate parea banala, monitorizarea electronica a plimbarilor pe bicicleta aduce o serie de avantaje utilizatorului. Edge 200, nu va integra functia de clasica de navigatie sau monitorizare a batatilor inimii, insa va veni la un pret relativ decent (150$), va putea inregistra traseul aferent calatoriilor, pe care dupa ce este transferat pe PC poate fi asociat unei harti. Cei interesati de aspectul de socializare pot uploada pe internet realizarile personale folosind Gamin Connect.

Pe ecranul dispozitivului se gasesc in permanenta informatii precum viteza medie, distanta parcursa, caloriile pierdute si un cronometru. Edge 200 poate stoca 130 ore de traseu, insa poate functiona „numai” 14 ore la o singura incarcare.

Conform blogului oficial al companiei, produsul va fi in magazine in lunile ce urmeaza.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail