20 iun. 2011 | 23:32

Garmin a lansat un nou GPS cu touchscreen: Montana

ACTUALITATE
Garmin a lansat un nou GPS cu touchscreen: Montana

Garmin Montana

Garmin a lansat Montana, GPS handheld ce se lauda cu o autonomie a bateriei de pana la 38 de ore, optiuni de orientare duala a ecranului si suport pentru o gama larga de produse de cartografiere Garmin.

Montana dispune de un altimetru barometric pentru masurarea altitudinii si are abilitatea de a previzualiza ruta folosind un model global de elevatie. Busola in 3 axe afiseaza directia de parcurs chiar si in repaus.

Montana 650t, Montana 650, garmin montanaEcranul tactil, rezistent la apa si lizibil in bataia soarelui, are o dimensiune de 4 inci (10,2 cm), iar fotografiile de 5 megapixeli captate de camera foto cu autofocus de pe modelele 650 si 650t sunt afisate in culori vii.

Interesant este ca Montana este in totalitate rezistent la apa si capabil sa reziste la contactul cu noroi, chiar si atunci cand este conectat la suportul de incarcare. Capabilitatile suportului de montare si cartografia din City Navigator permit obtinerea de indicatii vocale pas cu pas, la fel si pentru suportul pentru bicicleta sau ATV.

Din punct de vedere al cartografierii, Montana dispune de harti topo, pentru mare si drumuri, de aplicatii BirdsEye Select si de imaginile furnizate de Birdseye Satellite care permit descarcarea de imagini din satelit direct pe dispozitiv.

Montana vine cu doua solutii pentru a mentine dispozitivul incarcat in timpul calatoriilor de lunga durata: o baterie lithium, care asigura o autonomie de 16 ore, si trei baterii AA, utilizatorii putand folosi aparatul inca 22 de ore.

Garmin Montana va fi disponibil in trei modele: 600 va detine harta de baza a lumii; 650 va dispune de harta de baza a lumii si camera foto de 5 megapixeli; Garmin Montana 650t va fi dotat cu harta de baza a lumii, cartografiere topo Euro 100k si camera foto de 5 megapixeli.

Garmin Montana 600 va avea un pret recomandat de 500 euro, modelul Montana 650 un pret de 600 euro, iar modelul Montana 650t un pret de 650 euro.

Montana 650, garmin montana, garmin Montana 650, garmin 650