Gaming cross platform cu Windows Phone 7 si Kinect

Gaming cross platform cu Windows Phone 7 si Kinect

La conferinta Microsoft de MWC de anul acesta s-au prezentat cateva elemente extrem de interesante, unele mai apropiate de realitate decat altele.

Printre cele pe care nu le vom intalni intr-un viitor prea bine definit se incadreaza o interactiune interesanta intre un utilizator de Windows Phone 7 si un utilizator de Kinect care se pot afla in sufragerie sau de cealalta parte a globului pamantesc.

Ideea este extrem de simpla si a fost demonstrata in timp real in timpul conferintei. Cu ajutorul jocului Rally Game instalat pe WP7, utilizatorul telefonului arunca o minge unui personaj uman realizat schematic pe ecran.Minunea se petrece in momentul in care aflati ca de fapt personajul schematic este un om care se afla in fata un dispozitiv Kinect.

Scopul jocului este banal, in romaneste acesta ar putea fi considerat Ratele si Vanatorii pentru cei trecuti de o anumita varsta. Totusi, satisfactia si bucuria faptului ca iti pui amicul din Italia care sta in fata televizorului sa alerge, in timp ce tu stai pe telefon, s-ar putea sa fie de neuitat.


Sursa: Engadget

Citește și: