Gametel transforma telefoanele in console

Gametel transforma telefoanele in console

Gametel-gamepad

O companie suedeza numita Gametel este pe cale sa modifice radical modul in care utilizatorii se joaca pe Android. Acestia vor lansa un gamepad care se conecteaza prin bluetooth la orice dispozitiv cu Android de la 2.1 in sus, fiind compatibil chiar si cu tabletele cu Honeycomb.

Dupa cum se poate vedea si in poze, gadgetul transforma orice smartphone indiferent de marca, in ceva asemanator Xperia Play sau PSP, oferind un control sporit si feedback imbunatatit in experienta de gameplay. Practic vom scapa de chinul jocurilor cu ajutorul tastelor generate pe touchscreen.

Gametel-clampopenGamepad-ul poate fi folosit de la distanta sau se poate atasa cu ajutorul unei cleme speciale pe suprafata oricarui telefon cu display de pana la 4,2 inci. Pentru posesorii de telefoane cu iesire HDMI, accesoriul devine o incantare, pentru ca isi pot antrena prietenii in competitii desfasurate pe ecranul televizorului din sufragerie.

 

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Accesoriul Gametel este compatibil cu peste 50 de jocuri din Android Market, iar producatorii promit ca vor lucra la extinderea suportului pentru cat mai multe titluri. Minunatia va fi disponibila in luna decembrie pentru suma de 50 de lire. Dupa parerea mea, acesta concureaza cu succes la titlul de cel mai dorit gadget pe lista lui Mos Craciun.

Sursa: Pocket-lint