Galaxy Tab trece pe raft inaintea Xoom?

Galaxy Tab trece pe raft inaintea Xoom?

A inceput cursa pentru prima tableta cu Honeycomb care va iesi pe piata.

Daca pana nu demult toti eram siguri ca Xoom de la Motorola va fi prima lansata catre utilizatori, un comunicat dat presei din Portugalia in aceste zile se lauda ca Galaxy Tab [review], „prima tableta cu Honeycomb”, va ajunge la clientii Vodafone incepand cu primele zile ale lunii martie.

Ca urmare, in aproximativ o saptamana, clientii Vodafone Portugalia vor putea achizitiona cu „doar” 700 de euro noua generatie de Galaxy Tab. Nu exista informatii suplimentare in legatura cu eventualele conditii ale acestui pret, daca va legat de prelungirea abonamentului  sau daca va fi la liber, insa primele indicii confirma mai degraba a doua varianta. Merita mentionat ca acesta va fi primul dispozitiv de tip tableta in Portugalia, particularitatea amplificand si mai mult stiriea pentru portughezi si numai.

Daca inca nu ati aflat, noul Galaxy Tab va avea 10,1 inci, va fi propulsat de un procesor dual core NVIDIA Tegra 2 si va mai avea in interior o camera de 8 megapixeli, wifi N si un modem 3G HSPA capabil de viteze de pana la 21,6 Mbps.


Citește și: