Galaxy TAB 7.7 – hello & goodbye!

, 05 Sep, 10:00

apple-wins-german-injunction-against-samsung-galaxy-tab-7-7-pul

Dupa ce a facut furori ca fiind prima tableta cu ecran Super AMOLED Plus la IFA zilele trecute, noul Galaxy TAB 7.7 a fost victima unui nou proces intentat de aceeasi companie Apple, pe care o iubim sau nu.

Vineri, deznodamantul a fost anuntat in cadrul procesului de la Curtea Regionala din Dusseldorf, iar sambata din salonul celor de la Samsung orice informatie sau urma de Galaxy TAB 7.7 a disparut ireversibil.

Legat de acest eveniment,  purtatorul de cuvant al Samsung, James Chung, intr-un interviu acordat celor de la Bloomberg a afirmat ca, desi aceasta decizie limiteaza considerabil optiunile pasionatilor de tablete din Germania, Samsung nu are de cand sa ignore decizia curtii.

Momentan, Apple nu a zis nimic in legatura cu acest eveniment si nici nu cred ca o va face.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Clones must die . Bye bye Samsux .

Crezi cumva ca toti avem 1000 euro sa cumparam produse de la „MAR”? Aceasta firma este de tot R….ul. Daca blocheaza accesul la alte produse/firme cred cumva ca o sa faca un profit mai mare? Prefer sa cumpar de la alte firme care fac un produs la fel sau mai bun decat sa cumpar de la marea firma „MAR”

Si cine crezi ca face produse la fel de bune, cu un desingn la fel de frumos si nu mai zic de atentia la detalii?

Cătălin Nițu

Produsele samsung NU sunt mai ieftine decat cele de la Apple.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail