Galaxy S si Galaxy Tab nu vor primi Ice Cream Sandwich – am aflat si motivul

, 24 Dec, 01:11

samsung-galaxy-s

Char daca terminalul Galaxy S si tableta Galaxy Tab nu sunt nici pe departe unele dintre dispozitivele neperformante ale companiei, mai degraba poate unele dintre cele mai populare, din pacate nici unul nu figura pe timeline-ul lansat de Samsung in ceea ce priveste un update la Android 4.x – Ice Cream Sandwich. Acum am aflat si motivul.

Samsung, intr-o declaratie oficiala a afirmat ca, din cauza personalizarii sistemului de operare cu TouchWiz, Samsung Widgets si aplicatia Video Calls, spatiul ramas pur si simplu nu suporta un asemenea upgrade. In acest caz, memoria care se pare ca s-a umplut este ROM-ul respectivelor dispozitive. Intr-adevar ar putea exista si probleme de performanta in ceea ce priveste noul sistem de operare pe un hardware nu foarte  nou, din pacate spatiul pare un motiv cam lipsit de substante.

In alta ordine de idei, sunt mari sanse ca intr-o perioada relativ scurta de timp sa apara un firmware modificat care sa fie compatibil cu dispozitivele mentionate mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Eu cred ca nu vor lasa cei de la Samsung utilizatorii cu ochii in soare si vor scoate o varianta de ICS si pentru cele doua modele, pentru ca din cate am citit in anuntul lor era vorba de Galaxy S si Tab varianta de 7″.

deci vor scoate sau nu? Sau probabil ca vor exista variante neoficiale dar f sanatoase!

O sa fie o varianta a lor , vor sa epateze cu genul acesta de decizie cum o mai fac uneori cei de la AApple 🙂

Cum frate sa nu faca…Galaxy S-ul le-a facilitat intrarea in forta pe piata smartphonelor…daca n-ar fi fost acest model gama Galaxy nu s-ar fi vandut atat de bine! Au vandut peste 20 mil de buc….sunt sigur ca vor gasi o solutie!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail