Galaxy S cu Android 2.3.3

Galaxy S cu Android 2.3.3

Galaxy S 2.3.3, Galaxy S android 2.3.3Chiar daca cei mai multi dintre posesorii de terminale cu Android isi pierd increderea ca vor vedea ultimele versiuni de firmware de la Google pe vechiul dispozitiv, si care, in definitiv, ar ingreuna vanzarile noilor terminale, Samsung reuseste sa contrazica acest concept.

Galaxy S [review], unul din cele mai populare terminale cu Android la ora actuala si, probabil, cel mai de succes telefon al celor de la Samsung, dupa ce a venit cu 2.1 din fabrica si a primit un mult ravnit upgrade firmware la 2.2, in aceste zile poate fi actualizat cu „Google’s latest and greatest” Android 2.3.3 – personalizat desigur de catre cei de la Samsung.

Procedura de upgrade este extrem de usoara, nu trebuie decat sa va conectati terminalul la un computer cu Kies instalat si sa dati clic pe functia de cautare de actualizari. Chiar daca pentru inceput doar cei din Olanda si Germania au beneficiat de functionalitatea imbunatatita, este imposibil ca in cateva zile sa nu puteti trece si voi prin aceeasi procedura de upgrade.


Sursa: Tweakers

Citește și: