g.co scurteaza link-uri catre serviciile Google

, 20 Iul, 14:00

Twitter a schimbat modul in care consumam si  transmitem informatia, introducand o limita de caractere posibile in fiecare mesaj. Astfel, publicarea de link-uri lungi a devenit o problema, rezolvata de servicii precum bit.ly sau mai nou goo.gl. Ei bine, cei de la Google au mers mai departe, si au lansat un astfel de „scurtator de linkuri” dedicat serviciilor proprii.

Incepand de acum, orice link g.co poate fi accesat cu incredere, intrucat va trimite utilizatorul intotdeauna pe un site Google, pe care nu se gaseste continut „indoielnic”. Mai mult, nimeni din afara nu va putea sa realizeze astfel de link-uri. Avantajele deschiderii g.co sunt evidente: mai putine caractere, siguranta continutului si control nelimitat al companiei. Este posibil ca acest nou serviciu sa aiba mai multe utilizari pe viitor, mai ales ca a aparut in aceeasi perioada cu noua lor retea sociala Google+.

Sursa: TechRadar

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail