Fusion Garage devine TabCo. Ofera tablete gratuite vechilor utilizatori.

Fusion Garage devine TabCo. Ofera tablete gratuite vechilor utilizatori.

Fusion Garage, compania din spatele tabletei JooJoo de anul trecut, s-a rebranduit in TabCo. Noul brand va produce atat tablete, cat si telefoane mobile, sub numele de Grid. Primele doua produse sunt Grid 10 si Grid 4, o tableta si un telefon care ruleaza Grid OS. Interesant este faptul ca TabCo a ales Bing pentru motorul de cautare implicit al noii platforme, si nu Google, desi noul sistem de operare este bazat pe kernel-ul de Android.

Grid OS va putea rula aplicatii realizate pentru Android, in timp ce va dispune si de propriul magazin de aplicatii. Tableta Grid 10 se lauda ca are display-ul cu cea mai mare rezolutie de pe piata in cadrul tabletelor (1366×768), procesor Nvidia Tegra 2, o camera de 1.3 MP pe partea din fata, 16 GB de spatiu de stocare, Bluetooth 2.1 si un slot pentru carduri microSD. Aceasta va veni in doua „sortimente”, fara si cu 3G, la preturile de 499, respectiv 599 de dolari. Aceasta este programata sa apara pe 15 septembrie. Curios este ca toti cei care au cumparat anul trecut un JooJoo, vor intra in posesia unui Grid 10 fara a mai plati nimic. Compania se angajeaza sa contacteze toti utilizatorii tabletei Fusion Garage pentru a stabili conditiile de livrare.

Grid 4, in schimb este un telefon care are la baza un procesor Qualcomm dual-core, 16 GB spatiu de stocare, rezolutie de 800×480,  o camera VGA pe partea din fata, si o camera de 5 MP in spate. Acesta se va gasi la pretul de 399$ la liber si este programat sa apara in ultima parte a acestui an fiscal. Mai jos gasiti imagini cu cele doua noi device-uri Grid.

Sursa: Engadget

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Grid 10/]

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Grid 4/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: