Fujitsu cu Windows Phone Mango, din august?

Fujitsu cu Windows Phone Mango, din august?

Primul dispozitiv Fujitsu cu Windows Phone ar putea fi si printre primele cu Mango care intra pe piata. Vazut la evenimentul Microsoft, Worldwide Partners Conference, telefonul este asteptat sa fie dezvaluit in august, ceea ce inseamna chiar mai devreme decat lansarea oficiala a Mango.

Microsoft a spus ca noul sau sistem va fi gata cel mai devreme in septembrie. Totusi, este posibil ca pana la acea data sa fie finalizat din punct de vedere al dezvoltarii, noteaza Electronista.com.

Fujitsu Windows PhoneDesi este posibil ca designul vazut la WPC sa fie un exemplu de test, telefonul Fujitsu seamana izbitor cu un model lansat in noiembrie 2010 de Toshiba, Regza T-01C, primul smartphone cu Android al companiei.

Oricum, Fujitsu si Toshiba lucreaza in prezent la un smartphone impreuna si ar putea fi vorba pur si siomplu de o adaptare a T-01C. in acest caz, vorbim de ecran de 4 inci, cu o camera de 12 MP, iar utilizarea WP7 Mango va solicita o a doua generatie de procesoare Snapdragon.

Totusi, ramane de vazut si daca Fujitsu va alege strategia unei lansari mondiale, ceea ce compania a facut foarte rar cu linia sa de telefoane, rezumandu-se la piata japoneza.

La evenimentul Worldwide Partners Conference a fost vazut si primul telefon Samsung cu Windows Phone 7 Mango. Este considerat Galaxy S II cu noul sistem de operare si a primit un tratament foarte special din partea celor de la Winrumors, asa cum se vede din inregistrare:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: