Foxconnn – 1.000 de angajari pe zi in urmatorii 3 ani?!

Foxconnn – 1.000 de angajari pe zi in urmatorii 3 ani?!

irobot2

Cercetarea si dezvoltarea gadget-urilor se intampla in cele mai indepartate colturi ale lumii, iar un procent impresionant, probabil stiti, are ca sursa China. Mergand in conituare pe fir, un procent impresionant din productia chinezeasca este asigurata de FoxConn.

Chiar daca Apple este unul din cei mai importanti clienti si unul din principalii militanti impotriva sinuciderilor din fabricile Foxconn, acelasi Apple pare sa ofere si un imbold solid in ceea ce priveste numarul incredibil al angajarilor ce urmeaza sa aiba loc in companie.

Fondatorul si CEO-ul companiei a anuntat vinerea trecuta ca pana la anul isi doreste 300.000 de angajati in fabricile companiei si nu mai putin de 1 milion de angajati in 3 ani.

Pentru a va da seama mai bine cat de ambitios este acest proiect, ganditi-va ca astazi compania are doar 10.000 de angajati. Exact, e ceva diferenta, nu? Tinand cont de amploarea proiectului pentru viitorul Foxconn, poza aleasa de Engadget pare din ce in ce mai potrivita pentru ce urmeaza sa se petreaca intre peretii fabricilor de productie.

Citește și:
Etichete: