Firefox trece la 8.0, imbratiseaza mai cu entuziasm Twitter-ul

Firefox trece la 8.0, imbratiseaza mai cu entuziasm Twitter-ul

twitter-enhanced-firefox-8-officially-available-for-download-an

Chiar daca in urma cu ceva timp nu poate fi considerat un obicei, acum la fiecare cateva luni Mozilla trece la o noua versiune majora de Firefox. Acum este vorba de 8.0.

Mozilla Firefox 8 este capabil sa caute direct din interfata prin feed-uri de twitter plecand de la filtre de topicuri, tag-uri, nume de utilizator si multe altele. Nu au fost lasate la voia intramplarii nici optiunile referitoare la decodare de cod html cu o performanta sporita. La nivel teoretic, s-au inregistrat schimbari majore si pe partea de securitate, insa din pacate nu veti observa prea curand aceste detalii.

In ceea ce priveste interfata, noul Firefox vine cu noi metode de lucru cu add-onurile si noi moduri de organizare a tab-urilor. Daca va numarati printre posesorii de terminale cu Android care fac in aceste zile trecerea la o noua versiune lansata simultan cu cea de Mac sau PC, merita sa aveti in vedere prezenta unui nou Password Manager, posibilitatea de a adauga link-uri la adrese sau scurtaturi catre  web apps pe home screen, ca icoane.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Nu mai ramane decat sa cititi un review si sa va ganditi daca avantajul de performanta justifica stresul minim al actualizarii.

Citește și: