Firefox a ajuns la 5

, 22 Iun, 10:23

Mozilla Firefox 5, Firefox 5

Cu toate ca Firefox 4 nu cred sa fi ajuns la o jumatate de an de la lansare, Mozilla si-a adus browser-ul din nou in cursa actualizarilor, pana la nivelul 5.

Ca de fiecare data, aplicatia este gratuita si este disponibila atat pentru Windows, Mac OS X, cat si pentru Linux, in peste 70 de limbi diferite.

Chiar daca schimbarile nu sunt asa de evidente ca in cazul vechii versiuni majore, 5.0 mai mult ca sigur a ajuns acolo cu un motiv sau chiar mai multe. Printre acestea se numara o eficienta mai mare in rularea de scripturi Java, in decodarea si afisarea de cod HTML5, precum si in colaborarea cu runtime-urile de la Adobe sau Microsoft pentru o performanta imbunatatita in navigarea de zi cu zi. Daca mai vedeti alte schimbari, spuneti-ne la sectiunea de comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

firefox 4 se bloca automat dupa mai mult timp de lucru sit treuia repornit pentru ca sa functioneze din nou taburile. de asemenea erau probleme cu google toolbar care avea momente cand disparea de tot.

speram sa mearga mai bine acest firefox 5 deoarece actualul merge groaznic mai ales cand ai mai mult de 3 taburi deschise 🙁

La mine pe mac, din cand in cand, Firefox 4 crapa. Uite-asa, din senin. Am downloadat 5-ul ieri si astept sa vad daca si asta o sa faca la fel.

Alexandru Rizea

Si eu am avut probleme cu situatii in care renunta sa mai porneasca dupa ce il inchideai si erai nevoit sa inchizi procesul manual din task manager ca sa-si mai dea drumu’. Oricum, tot firefox folosesc.

Da, asta a fost singura problema la mine, se mai bloca cateva secunde rareori, dar revenea imediat, am crezut ca e un virus cand am vazut ca vrea sa-si faca Update la 5 si l-am oprit, chiar nu eram informat, o sa-i dau si eu un Up maine.

eu am ramas tot la batranul si inegalabilul , firefox 3.6 am incercat si 4 si 5 …da m-am intors la 3.6 si dragos are dreptate in 4 chiar si in 5 daca deschideai mai mult de 3 taburi…nu te mai intelegeai cu el…

depinde si ce pcuri aveati eu pe 4 tineam 30 de taburi si nu pateam nimic

Alexandru Rizea

@lupu ai dreptate cu ,,ce pc-uri?” din pacate nu prea e normal sa ai 10 taburi si sa-ti sara firefoxul la 800mb RAM sau chiar si 1,5GB.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail