Firefox 6 e deja online, lansarea oficiala este insa pe 16 august

, 14 Aug, 21:56

firefox6-final

Cum s-a intamplat de altfel si in urma cu 2 luni, cand Firefox a a trecut de la 4 la 5, acum a ajuns la 6. Nu stiu unde se grabeste, poate vrea sa ajunga pana la sfarsitul anului sa ajunga numarul versiunii de Internet Explorer – 9.

Ideea e ca, desi lansarea oficiala a a noii versiuni de Firefox va avea loc pe data de 16 august, marti, maine mai exact, pentru cei nerabdatori acesta se poate descarca deja pe FTP-ul companiei. Pentru versiunea de Windows faceti click aici iar pentru Mac faceti click aici.

La capitolul schimbari, chiar daca nu sunt evidente estetic, noua versiune Firefox 6 se va misca un pic mai rapid si va avea oferi un management mai bun al consumului de memorie RAM. Mai semnificative vor fi insa schimbarile in versiunea 6.0 de Firefox pentru Android, Mozilla laudandu-se cu o redimensionare in timp real a fotografiilor din site-uri mult mai buna, imbratisand in acelasi timp si cateva schimbari de interfata.

Nu mai ramane decat sa descarcati noua versiune si sa ne atrageti atentia si asupra unor schimbari nu foarte evidente.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail