30 mart. 2011 | 11:52

Firefox 4 pe Android: Tripleaza viteza browser-ului, dar nu are Flash [+VIDEO]

ACTUALITATE
Firefox 4 pe Android: Tripleaza viteza browser-ului, dar nu are Flash [+VIDEO]

Firefox 4, Mozilla Firefox 4, Mozilla FirefoxDupa ce a impresionat o mare parte din navigatorii pe internet cu lansarea Firefox 4 saptamana trecuta, organizatia non profit din spatele Firefox tocmai a lansat o varianta actualizata a popularului browser pentru portabilele cu Android si… putinele terminale cu Maemo (Nokia N900, cineva?).

Pe langa suportul pentru Firefox Sync, care va permite sa va sincronizati bookmark-urile cu varianta desktop, noua versiune vine cu o interfata gandita pentru a nu aglomera ecranul cu informatii irelevante. Noul Firefox promite sa fie de 3 ori mai rapid decat browserul implicit, sa raspunda mult mai rapid la comenzi si sa incarce paginile mult mai rapid, indiferent de continut.

Proaspata versiune aduce HTML5, dar atentie, nu include Flash. Deocamdata este principala limitare si un plugin Adobe ar trebui sa ajunga intr-un viitor, dar nu se stie cat de indepartat.

Pentru folosirea Firefox 4 pe Android aveti nevoie de cel putin versiunea 2.0 a sistemului de operare. Iar pentru descarcare, stiti, directia Android Market.