Filmare 3 in 1 in Full HD, in curand

, 28 Iun, 09:12

Daca va vorbeam intr un material precedent de noi reguli de fotografiere cu Lytro, iata ca nici zona de video nu sta pe loc…

HDR vine de la High Dynamic Range si se refera la realizarea a 3 fotografii cu expuneri diferite, de cele mai multe ori una sub-expusa, una supra-expusa si alta cu o expunere obisnuita, si suprapunerea lor pentru un efect artistic deosebit.

AMP HDR Full HD, AMP HDR, AMP

Chiar daca nu este extrem de usor sa faci astfel de imagini cu orice aparat, o companie intitulata AMP mai are putin si va crea o camera video care va genera continut 1080p, dar cu acelasi efect suprarealist, fara a folosi macar 2 obiective. In acest caz vorbim de o camera de aproximativ 1,5 Kg, capabila sa imparta lumina receptionata prin obiectiv pe 3 senzori diferiti oferind nu mai putin de 17 expuneri pe un cadru pentru a inregistra realitatea asa cum nu ati mai avut ocazia sa o vedeti.

Camera este capabila sa genereze astfel de continut Full HD cu 24 sau 30 cadre pe secunda, iar continutul inregistrat in format RAW  este salvat pe un SSD. Daca va incanta sa generati acest continut si de la distanta e bine de stiut ca acest dispozitiv ipotetic va fi compatibil cu obiective Nikon F-Mount.

In ceea ce priveste utilitatea spatiului cand vorbim de astfel de continut, e suficient sa spunem ca producatorii promit ca un SSD de 256 GB sa fie capabil sa stocheze aproape 30 de minute de film.

Nu se stie pretul, iar legat de disponibilitate este indicata vara aceasta. Din pacate, cel mai probabil va fi unul din produsele exclusiviste la care doar veti visa.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail