Fenomenul Angry Birds se extinde

Fenomenul Angry Birds se extinde

Angry BirdsOrice posesor de smartphone trebuie sa fi incercat macar pentru cateva minute jocul Angry Birds. Lansat initial pe iOS in 2009 acesta a devenit un adevarat fenomen, la ora actuala fiind disponibil pe majoritatea device-urilor.

Incercand sa profite de acest succes incredibil, cei de la Rovio au anuntat ca intentioneaza sa deschida un lant de magazine Angry Birds incepand cu anul viitor. Prima tara care va gazdui acest gen de magazine va fi China, unde jocul a inregistrat peste 50 de milioane de download-uri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Tot pe piata din China sunt comercializate si cele mai multe produse care au legatura cu acest brand, dar care sunt pur si simplu copiate dupa produsele originale. Cu toate acestea oficialii Rovio se arata incantati de numarul mare de fani pe care il au in Asia si incearca sa reduca productia de fake-uri prin comercializarea originalelor in magazine proprii.angry-birds-anger-management

Ramane sa vedem ce ne mai pregatesc pe viitor creatorii de „stoluri nervoase” si in ce masura vor reusi sa isi intregeasca profiturile prin aceasta comercializare sistematica a produselor de brand.

Sursa: T3
Citește și: