Fedora 16 disponibil, gratuit si cu multe servicii cloud

, 10 Noi, 11:20

fedora-16-now-being-served-with-large-side-order-of-cloud

Odata la ceva timp, rezultatul unei comunitati numeroase ca cea din spatele distributiei Fedora Linux iese la iveala. Ajuns la Fedora 16, noua distributie de Linux este rezultatul efortului colectiv a 24.000 de utilizatori.

Noua versiune este construita in jurul kernel-ului 3.1.0, iar printre cele mai impresionante schimbari se numara elementele pentru lucru in mediul enterprise. Sunt integrate si numeroase servicii online, iar daca virtualizarea este unul din hobby-urile voastre cu SPICE USB, pe Fedora 16 a devenit mai flexibila.

Interfata implicita este Gnome 3.2 care, pe langa particularitatile de ordin estetic, ofera utilizatorilor cu o viata activa in social media posibilitatea integrarii unui numar mare de servicii online direct in sistemul de operare.

Printre aplicatiile preinstalate se numara Firefox 7.0.1, Rhythmbox pentru muzica sau Shotwell pentru management de fotografii.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Sistemul de operare Fedora continua sa fie gratuit, iar daca vreti sa il incercati puteti folosi link-ul http://fedoraproject.org/.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail