Fanii primului inFAMOUS rasplatiti in partea a doua

Fanii primului inFAMOUS rasplatiti in partea a doua

Sucker Punch a anuntat ca toti cei care au jucat primul joc inFAMOUS vor primi bonusuri in partea a doua, care se va lansa pe 7 iunie. inFAMOUS 2 va verifica trofeele atasate de contul de PlayStation Network castigate in titlul precedent si va oferi, in functie de alegerile facute in acesta cateva bonusuri. Acestea sunt menite sa ofere gamerilor un impuls la inceputul noului joc si pentru a rasplati fanii loiali ai seriei. Astfel, atat orientarea catre una din cele doua cai disponibile in joc (Good sau Evil), cat si colectionarea de obiecte ascunse vor aduce upgrade-uri „gratuite” pentru calea respectiva, dar si puncte pentru imbunatatirea abilitatilor.

Cei care au terminat jocul precedent vor avea parte de 1000 de puncte de experienta in plus, iar alte trofee castigate in joc vor debloca noi misiuni secundare sau optiuni de dialog in inFAMOUS 2. Personal, am castigat toate trofeele din primul joc si sunt curios daca voi primi ambele upgrade-uri (Good si Evil)  pe o singura salvare, sau daca va trebui sa fac salvari separate in functie de orientarea „sociala”.

Iata si lista completa de bonusuri ce pot fi dobandite:

  • – Have good or evil Trophies from Infamous: Start Infamous 2 at level 1 good karma or level 1 evil karma.
  • – Infamous Trophy for 25 percent of the Blast Shards: Free energy core in Infamous 2.
  • – Infamous Trophy for 50 percent of the Blast Shards: Two free energy cores.
  • – Finished Infamous with any karma standing on any difficulty: 1,000 bonus XP for Infamous 2.
  • – Specific Trophies for Specific Infamous decisions: Reflect side missions, Dead Drops and dialog variety in Infamous 2.

Sursa: IGN