Facebook sporeste securitatea

Facebook sporeste securitatea

Facebook

Cei de la Facebook declara ca inregistreaza zilnic pana la 600.000 de tentative de spargere de conturi. Totusi, daca luam in calcul ca intr-o zi obisnuita au loc peste un miliard de logari pe pagina retelei sociale, putem spune ca se poate si mai rau.

Una dintre noile masuri de securitate pe care Facebook le va implementa in viitorul apropiat se va numi „Trusted Friends”. Aceasta functie va permite fiecarui utilizator sa nominalizeze intre trei si cinci prieteni care vor primi coduri de autentificare pe site in cazul in care observi ca ti-a fost spart contul.

De asemenea, multe dintre aplicatiile regasite pe Facebook vor incepe sa foloseasca parole pentru logare, fapt ce va spori automat si securitatea actiunilor pe care le intreprinzi pe site.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Odata cu dezvoltarea incredibila si popularitatea nemaintalnita de care se bucura Facebook, automat apar noi responsabilitati si provocari de partea celor care administreaza gigantul social. Asadar, nu e de mirare ca Zuckerberg cauta sa imbunatateasca constant serviciile de socializare pentru cele 750 de milioane de conturi active, mai ales ca Google Plus abia asteapta o eventuala eroare.

Sursa: T3

Citește și: