Facebook lanseaza prima aplicatie oficiala pentru iPad. Fanii dau Like.

, 11 Oct, 11:35

Disponibila gratuit deja, la adresa pe AppStore, noua aplicatie pentru Facebook destinata iPad-ului este probabil una din cele mai simple si eficiente metode pentru a socializa pentru posesorii acestei tablete.

Dupa ce in urma cu aproape 1 an, Mark Zuckerberg a avut o iesire in care atragea atentia asupra faptului ca iPad-ul nu este un dispozitiv portabil in sensul clasic al cuvantului, context in care acesta nu este demn de o aplicatie dedicata, se pare ca acum situatia s-a schimbat radical.

Pana si New York Times a atras atentia asupra lansarii acestei aplicatii care va permite sa faceti tot ce v-ati fi dorit pe Facebook direct de pe ecranul incapator al iPad-ului, folosind doar cateva gesturi de pinch, zoom, swipe si tap. Tinand cont ca o versiune optimizata pentru tabletele cu Android nu este inca disponibila, aceasta stire este cu atat mai importanta.

Astfel, daca cea mai vanduta tableta a momentului mai avea  nevoie de un avantaj in fata concurentei, o aplicatie nativa pentru accesarea intregului portofoliu de functii al celui mai vizitat site al momentului dupa Google, ar trebui sa suplineasca acest rol.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail