Facebook a ocupat browser-ul, acum ne ataca desktop-ul

Facebook a ocupat browser-ul, acum ne ataca desktop-ul

140228902751098_191245564Dupa ce a depasit jumatate de miliard de membri, Facebook vrea sa nu mai stea cuminte intr-o pagina de internet sau aplicatie de terminal mobil.

Aflat in Beta, noul proiect al celor de la Facebook poarta numele de Facebook Messenger for Windows si este o aplicatie care isi propune sa transpuna toata experienta de utilizator de Facebook in afara unei pagini de browser.

Momentan, functioneaza doar pe Windows 7, nu este disponibila publicului larg, insa chiar si in acest stadiu exista o pagina de internet care sa raspunda la intrebarile legate de noul serviciu: www.facebook.com/help/messenger-for-windows.

Per ansamblu, aplicatia va va permite sa comunicati cu prietenii online de pe Facebook, va va ajuta sa vedeti noutatile de pe wall-ul persoanelor preferate iar, daca veti opta pentru activarea acestei functii, veti avea optiunea sa primiti si notificari langa ceas legat de ce mai e nou in spatiul popularului site de socializare in mediul virtual.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Peste cateva zile sau saptamani aplicatia va intra intr-un beta public sau va iesi complet din beta, asa ca o veti putea testa.

Citește și: