Facebook a dat drumul la Timeline – reteaua de socializare nu va mai fi la fel

Facebook a dat drumul la Timeline - reteaua de socializare nu va mai fi la fel

timeline

Chiar daca Facebook a suferit mici cosmetizari de cand l-am descoperit cu totii in urma cu cativa ani, a venit momentul unei schimbari majore care vor transforma modul in care in care interactionam cu volumul imens de informatie postat. E vorba de Timeline.

Accesibil la www.facebook.com/about/timeline, noul mod de a avea profilul pe Facebook ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea toata informatia postata pe Facebook de-a lungul unui ,,fir al timpului” – timeline. Ideea din spate se refera la a oferi utilizatorului acces rapid la mai multe informatii, afisate de altfel pe doua coloane in loc de una, si filtrate mult mai atractiv in functie de popularitate, nu doar in functie de perioada postarii.

Acum, pe langa o poza de profil, ai o poza de perete care te reprezinta poate mult mai bine decat o facea cea de profil, iar in partea dreapta informatiile postate de tine sunt impartite pe ani.

Mai multe informatii gasiti in clipul de prezentare de mai jos, iar in urmatoarele zile cu siguranta multi din prietenii vostri vor imbratisa cu entuziasm noua informatie pentru a intelege, de fapt, ce se poate face cu acest Timeline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: