Exista si o informatie reala legata de iPhone 5: Lumea si-l doreste

Exista si o informatie reala legata de iPhone 5: Lumea si-l doreste

iPhone5-v2-380x285

Dupa ce toate indiciile ne arunca catre o data de lansare apropiata de inceputul lunii octombrie a acestui an, entuziasmul si valva ating cote incredibile. Cred ca cea mai populara intrebare din ultima vreme, indiferent de context, a fost ,,Ai vazut cum o sa arate iPhone 5?”.

Pentru a centraliza acest entuziasm, un sondaj realizat de organizatia ChangeWave pentru RBC Capital Markets pe un numar de 2200 de persoane releva ca 31% dintre cei intervievati probabil, sau foarte probabil, vor cumpara un iPhone 5. Acelasi sondaj realizat anul trecut, inainte de lansarea lui iPhone 4, releva un procent de doar 25%, cu 6% mai putin decat in situatia actuala.

Printre posesorii actuali de iPhone, de diverse generatii, rezultatul sondajului este si mai evident. 66% dintre utilizatorii de iPhone  foarte probabil vor cumpara urmatoarea generatie a terminalului.

RBC Capital Markets aproximeaza o crestere pentru anul fiscal 2012 a numarului de iPhone-uri vandute cu cel putin 5 milioane de bucati fata de anul anterior. Astfel, daca in 2011, rezultatele pana la acest moment impresuna cu estimarile pana la sfarsitul anului fisca indica 105 milioane de bucati vandute, pentru 2012 numarul de 110 milioane bucati vandute e departe de a fi fictiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: