Evoz Baby Monitor, pentru parinti… plecati

, 23 Sep, 14:43

evoz-baby-monitorevoz-2

Chiar daca cineva credea ca dezvoltatorii de aplicatii de iPhone sunt in pana de idei, se pare ca se mai intampla si lucruri deosebite in universul iOS. Intitulat Evoz Baby Monitor, dupa cum ii spune si numele, acest dispozitiv are toate sansele sa fie tot ce aveti nevoie pentru pentru a nu sta ingrjorati de ce face copilul.

Aparatul din stanga se conecteaza la reteaua wireless din casa, este plasat langa patul copilului si incepe supravegherea. In continuare nu mai trebuie decat sa va descarcati aplicatia Evoz de pe AppStore si sa asteptati sa fiti anuntati, indiferent daca sunteti pe WiFi sau 3G prin text, email sau voce, daca plange copilul.

Daca va sincronizati aparatul cu dispozitivul, puteti in orice moment sa ascultati inregistrarile cu vocea copilului, context care v-ar putea ajuta sa suprindeti primele cuvinte, de exemplu chiar si daca sunteti la mii de kilometri distanta.

Tinand cont ca si in acest context vorbim de un gadget, pretul nu ar trebui sa vina ca o surpriza incepand cu data de 4 octombrie a acestui an, cand Baby Monitor va fi lansat. Legat de pret, 120 $ este aparatul si puteti face precomanda direct de pe aparat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail